We use cookies to make your experience better. To comply with the new e-Privacy directive, we need to ask for your consent to set the cookies. Learn more.
Escobar
Escobar un prajitor de cafea premium
Escobar, un prajitor de cafea de cea mai buna calitate, provine din Vrhnika (Slovenia). Este primul micro prajitor de cafea din Slovenia. Ei prajesc cafele de top din segmentul de cafele de specialitate. Ofera cafele selectate, de inalta calitate, din diferite parti ale lumii din segmentul cafelelor specializate (Single Origin Coffees), pe care le livreaza in functie de sezonul de coacere. Prin urmare, oferta de cafea este mereu in schimbare.
Cafeaua este importata din ferme mai mici si, prin urmare, conectivitatea oamenilor de-a lungul lantului este cruciala. Acest lucru face ca calatoria cafelei de la plantatie la clientul final este scurta si rapida. increderea in plantatiile locale de cafea si micii fermieri este cheia pentru alegerea ingredientelor de cea mai inalta calitate. in acelasi timp, controlul calitatii este mai direct si mai controlat.
Desigur, prospetimea de sezon este importanta si pentru cafea, care afecteaza foarte mult calitatea cafelei din ceasca.
Prajirea cafelei
Prajirea cafelei este un proces special . Este nevoie de cunostinte si simtul de a extrage dintr-un singur bob de cafea relatia ideala dintre aroma si gust. Echilibrul aromelor si aromelor de ciocolata, citrice, migdale, alune... Aromele apar la prima prajire. De atunci, este nevoie de rabdare, grija si cunostinte pentru ca cafeaua sa obtina cantitatea potrivita de textura si dulceata. Daca o prajim prea mult timp, cafeaua devine amara sau un alt gust nedorit.
in Escobar, cafeaua este prajita in cantitati mici in fiecare zi. In functie de cerere. Fiecare comanda este „prajita” si ambalata in mod continuu. Deci cafeaua este intotdeauna proaspata si plina de miros si gust.
De aceea, fiecare cafea de la prajitorul Escobar este o cafea speciala.
Escobar ridica cafeaua la nivelul deliciilor gourmet!